Vi tilbyr kompetent finansrådgivning

Revisorhuset tilbyr finansrådgivning når du har behov. Enten du og bedriften din står i en krisesituasjon, eller du bare ønsker å se på ulike muligheter for å forbedre bunnlinjen - så kan vi bistå med solid finansrådgivning.

Vi har kompetanse og kapasitet til å hjelpe med finansrådgivning i forbindelse med selv komplekse og krevende problemstillinger. Vårt tilbud er rettet mot mindre og mellomstore bedrifter som ofte har mindre erfaring med vanskelige situasjoner, og i en slik situasjon utgjør vi en ideell samarbeidspartner spesielt om det er behov for finansrådgivning. Sammen kan vi drøfte ulike problemstillinger på et solid, faglig grunnlag og komme frem til smarte løsninger.

Finansrådgivning lønner seg

Utgifter til finansrådgivning kan raskt spares inn gjennom effektive strategiske grep som forbedrer økonomien i bedriften din. Det kan for eksempel være i form av rasjonalisering av bedriften og effektivisering av prosedyrer. Med finansrådgivning skafferdu deg med andre ord, de beste kortene på hånden når du ønsker å forbedre økonomien i bedriften. Samtidig blir bedriften mer motstandsdyktig i forhold til eventuelle motgangstider i framtiden.

Komplett regnskap- og revisjonstilbud

I tillegg til finansiell rådgivning kan vi tilby en rekke andre revisortjenester. Vårt tilbud utgjør til sammen en komplett pakke som dekker de fleste behov for mindre og mellomstore bedrifter. Vi kan skreddersy løsninger slik at de passer for akkurat deg og din bedrift, og våre tjenester er tilgjengelig for bedrifter i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Hedmark og Oppland.