Kapitalnedsettelse

Revisorhuset kan bistå med profesjonell rådgivning når man ønsker å foreta kapitalnedsettelse i bedriften. Både i forhold til å skrive ned aksjenes pålydende verdi, eller ved å innløse aksjer.


Vi bistår med kapitalnedsettelse

Kapitalnedsettelse krever at en revisor er involvert for å sikre at prosessen foregår i full overensstemmelse med blant annet aksjeloven. Revisorhuset er derfor et trygt valg når du ønsker bistand og rådgivning i forbindelse med kapitalnedsettelse. I oss har du en kompetent samarbeidspartner som engasjerer seg i dine økonomiske utfordringer hver gang du har behov.


Vi har bred erfaring med kapitalnedsettelse

Vårt brede kompetansefelt sikrer at Revisorhuset kan bistå deg på en rekke ulike områder. Våre revisortjenester er primært tilpasset små og mellomstore bedrifter, og våre klienter kommer fra mange forskjellige bransjer. Dette har gitt oss bred kunnskap innenfor de fleste bransjer, som i dag har gjort oss enda mer profesjonelle når vi bidrar med kapitalnedsettelse.


Høy kundetilfredshet

Vår solide innsats over en årrekke har bidratt til mange fornøyde klienter i vår omfattende portefølje. Mange verdsetter spesielt vår evne til å etablere en tillitsfull relasjon og vårt store engasjement.


Vi kan hjelpe med kapitalnedsettelse for bedrifter i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Hedmark og Oppland.


Ta kontakt med oss dersom din bedrift har behov for kapitalnedsettelse.