Rådgivning innen kapitalutvidelse

Revisorhuset AS tilbyr kompetent rådgivning i forbindelse med kapitalutvidelse. Dersom din bedrift skal foreta en kapitalutvidelse kan du med fordel oppsøke profesjonell bistand hos oss. Vi kan hjelpe med å sikre deg en effektiv kapitalutvidelse som foregår i full harmoni med gjeldende lover og regler. Rådgivning innen kapitalutvidelse er et viktig forretningsområde for oss, og et område vi kontinuerlig holder oss oppdatert omkring.

Vår rådgivning innen kapitalutvidelse er i likhet med våre andre tjenester et tilbud som primært retter seg mot mindre og mellomstore bedrifter. Vi setter oss alltid grundig inn i våre klienters finansielle situasjon slik at vi kan skreddersy løsningene best mulig. Derfor sørger vi alltid for å etablere en tillitsfull og tett dialog med våre klienter. Vi foretrekker også å ha direkte kontakt med beslutningstagere i bedriftene vi bistår, for å sikre at ingen viktige aspekter går tapt i kommunikasjonslinjene.

Vi har hjulpet mange bedrifter med kapitalutvidelse

Vi har gjennom mange år tilbudt våre revisortjenester, og hjulpet mange klienter med kapitalutvidelse. Vår klientportefølje dekker mange ulike bransjer, og vi har inngående kjennskap til de ulike utfordringene som forekommer i de forskjellige bransjene. Kvalitet og profesjonalisme skal kjennetegnes på alt vi gjør. Derfor kan du som klient alltid forvente solide løsninger fra Revisorhuset. Vi tilbyr rådgivning i forhold til kapitalutgivelse for bedrifter i Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark, Vestfold og Oppland.