Revisor - vi hjelper din bedift

Trenger deres bedrift en revisor? Revisorhuset er en anerkjent revisor med et bredt kompetansefelt. Vi prioriterer en tett relasjon til våre klienter for å oppnå størst mulig innsikt i bedriftene vi jobber med, og de økonomiske forutsetningene som utgjør grunnlaget for deres aktiviteter. Som en anerkjent revisor er det naturlig for oss å levere tjenester i harmoni med de høyeste standardene, til enhver tid.


Få en personlig og fast revisor

Som revisor vektlegger vi personlig kontakt. Derfor etterstreber vi alltid at dere får en fast medarbeider å forholde dere til, for å sikre best mulige resultater for ditt selskap. Slik får vi en ansatt som forstår deres behov, og som ikke bruker unødvendig tid på å sette seg inn deres bedrift når det er mer behov for våre revisortjenester.


Revisor med høy faglig kompetanse

Vi vektlegger høy faglig kompetanse i våre ansatte revisorer. Derfor kan du alltid forvente at vi utfører revisjonstjenester basert på oppdatert kunnskap og i overhold med de gjeldende lover og regler på området. Vårt medlemskap i Den Norske Revisorforening er med å sikre beste kvalitet på revisortjenestene våre. Vi er derfor det trygge valget når du trenger en revisor.


Vi tilbyr våre tjenester som revisor først og fremst i Oslo, hvor vi holder til, men vi hjelper gjerne også bedrifter i Akershus, Buskerud, Vestfold, Hedmark og Oppland.


Ta kontakt om du har behov for revisor.