Revisor for bensinstasjon

Ønsker du en revisor til din bensinstasjon? Vi er en revisor med lang erfaring innen revisjon for bensinstasjoner, en bransje vi har solid erfaring med og kjenner godt til. Som din revisor kan vi foreta revisjon av din bensinstasjon etter gjeldende lover og standarder.

Som eier av en bensinstasjon er man pålagt å benytte revisor for å kontrollere regnskapet. Hos oss vil din bensinstasjon bli tatt godt hånd om, og som anerkjent revisor sørger vi for å utføre revisjon i henhold tilgjeldende lover og regler. Vi kan også bistå med for eksempel forretningsutvikling og finansrådgivning som er skreddersydd din bensinstasjon. Vi er en allsidig revisor som tilbyr et bredt knippe av tjenester rettet mot mindre og mellomstore bedrifter.

Vi har lang erfaring som revisor

Som følge av vår lange fartstid i bransjen har vi bygget opp en stor portefølje av tilfredse klienter. Mange av våre klienter er gjengangere som verdsetter vår evne til å levere prikkfrie tjenester til avtalt tid. Med andre ord er vi en pålitelig aktør som alltid setter klienten i sentrum. En tett relasjon er avgjørende for oss slik at vi best mulig kan bistå deg på din og bedriftens premisser.

Vi tilbyr våre tjenester til bedrifter, herunder også bensinstasjoner, i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Hedmark og Oppland.