KONTAKT OSS GJERNE

Revisorhuset AS

Organisasjonsnummer: 987 610 859
Organisasjonsform: Aksjeselskap
Forretningsadresse: Schwensens gate 5, 0170 Oslo
Postadresse: Schwensens gate 5, 0170 Oslo
E-postadresse: post@revisorhuset.no
Telefon: (+47) 23 20 31 00

Vi holder til sentralt i Oslo, ved Bislett, som gjør at det blir enkelt å møtes. Her finner du oss. Vi er opptatt av å være tilgjengelig for våre kunder og anser nærhet som nøkkelen til et verdifullt samarbeid.
Det er ikke bare geografisk nærhet som er viktig for å lykkes. Som revisorer ser vi virksomheten din med nye øyne, noe som gjør at vi kan gi deg tilbakemeldinger vedrørende forbedringspotensial og svake sider. Gjennom en slik sparring kan vi sammen oppnå merverdi. Kontakt oss gjerne.
 

Kontakt oss gjerne

Revisorhuset AS er et mindre revisjonsselskap med kontor i Schwensens gate 5 ved St. Hanshaugen i Oslo. Vi har kunder over hele landet innenfor et stort antall forskjellige bransjer.

Vår målsetting er å være en viktig ressurs og bidragsyter for våre kunder som revisor, regnskapsfører og rådgiver.
Med en variert kundegruppe hvor de fleste bransjer er representert har vi opparbeidet oss en solid og bred kunnskap med små og store klienter i Oslo og omegn. Trenger du bistand eller rådgivning har vi et erfarent og kompetent team klar til din disposisjon. Våre revisorer har lang og variert praksis, og bidrar gjerne i tillegg som sparringspartner for deg og ditt selskap.
 

Nærhet til våre klienter

Hos Revisorhuset får du har en dedikert kontaktperson/team hos oss som følger opp etter ønske og behov. Vi har erfarne medarbeidere og en stabil organisasjon som sikrer kontinuitet på våre oppdrag. Vår organisasjon er dynamisk og fleksibel som gjør at vi raskt kan ta tak i våre klienters problemstillinger når de oppstår. For selskaper som ikke har revisor, bistår vi i tillegg med utarbeidelse av offentlig regnskap og skattemelding gjennom vårt datterselskap Regnskapshuset Akershus AS.

KONTAKT OSS OM DU LURER PÅ NOE, ELLER ØNSKER ET TILBUD!

  Ditt navn:

  E-post

  Telefon

  Melding

  Ring oss på 23 20 31 00
  Ring og avtal et oppstartsmøte, tlf 23 20 31 00