STARTE AKSJESELSKAP

Har du planer om å stifte selskap?

Eller ønsker du rådgivning til deres allerede eksisterende bedrift? ? Vi hjelper deg fra A til Å og tilbyr gratis oppstartsmøte.


Stiftelse av selskap

Revisorhuset har lang erfaring med å hjelpe gründere. Vi har lang og god erfaring med stiftelse av selskaper. Vi bistår med nødvendig bekreftelse av åpningsbalansen for de som ønsker å stifte selskapet, både med og uten revisor.
Ønsker du hjelp til å stifte et selskap kan vi hjelpe deg med å utarbeide nødvendige dokumenter, og få selskapet ditt registrert i Brønnøysundregisteret.

Vi gjør det for deg - personlig oppfølging, råd og veiledning!

 

Vi har hjulpet å stifte selskaper i mange bransjer
I tillegg har vi hjulpet bedrifter i de aller fleste bransjer, slik at vi er godt kjent med bransjespesifikke utfordringer, og kan derfor tilby rådgivning utover å kun stifte selskap. Vi kan hjelpe med stiftelse av selskap i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Oppland og Hedmark.

Ta kontakt for spørsmål eller for bistand med revisjon, på telefon eller via kontaktskjema. Vi ser frem til å høre fra deg! 


Vi kan bistå ved emisjon

Emisjon er når aksjekapitalen i et aksjeselskap eller allmennaksjeselskap forhøyes. Revisorhuset kan hjelpe med alt fra rådgivning til å sikre at emisjon utføres korrekt og innrapporteres til korrekte instanser.
Vi bistår gjerne med rådgivning i forbindelse med emisjon for bedrifter. Når vi bistår i forbindelse med emisjon, skjer det med utgangspunkt i vår lange erfaring og omfattende kompetanse. Vi veileder bedriften slik at prosessen foregår i full overensstemmelse med gjeldende lover og regler på området. Om du ønsker å utføre en emisjon for en bedrift i SMB-segmentet som befinner seg i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Oppland eller Hedmark - er Revisorhuset et trygt valg for profesjonell bistand.

 

Ta kontakt om du trenger hjelp til å etablere næringsvirksomhet.

Her finner du oss >

KONTAKT OSS OM DU LURER PÅ NOE, ELLER ØNSKER ET TILBUD!

  Ditt navn:

  E-post

  Telefon

  Melding

  Ring oss på 23 20 31 00
  Ring og avtal et møte, så hjelper vi deg, tlf 23 20 31 00